Perjantaina 23.11.2018 Erityishuoltojärjestöjen liitto EHJÄ ry juhli 35-vuotispäiviään iltapäivä seminaarissa Helsingissä. Seminaari “Nuorista miehistä tämän päivän Suomessa” kokosi noin kahdeksankymmentä vierasta Vallila-saliin kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja.

Seminaarin alkusanat lausui järjestön toiminnanjohtaja Kai Laitinen, jonka jälkeen työllisyystutkija Jussi Pyykkönen puhui nuorten miesten asemasta tulevaisuuden työmarkkinoilla. EHJÄ ry:n Raision toimipisteen vastaavaohjaaja Anna Lehtonen kertoi kuulijoille järjestön tekemästä työstä nuorten maahanmuuttajataustaisten miesten parissa ja tutkija Anna-Maria Isola päätti seminaarin esityksellään “Osallisuus on yhdistämistä”. Seminaarin päätössanat lausui järjestön hallituksen puheenjohtaja Kim Berglund.

Kauniin kantelemusiikin säestyksellä nostettiin vielä malja 35-vuotiaan järjestön kunniaksi ja toivottiin EHJÄ ry:lle onnea tuleviin vuosiin!