Tällä viikolla Erityishuoltojärjestöjen liitto EHJÄ ry:n työntekijät olivat mukana useassa tapahtumassa.

Maanantaina viiden hengen delegaatio matkusti Sloveniaan, jossa järjestettiin kolmipäiväinen Euromet 2018 symposium eurooppalaisille lastensuojelutoimijoille. Mukana oli osallistuja mm. Puolasta, Ranskasta, Belgiasta, Virosta ja Ruotsista. EHJÄ ry:n lisäksi Suomesta tilaisuuteen osallistui Perhekuntoutuskeskus Lauste ja Nuorten Ystävät.

Tiistaina alkoivat puolestaan valtakunnalliset lastensuojelupäivät Turussa ja valtakunnalliset perheryhmäkotipäivät Pieksämäellä. Perheryhmäkotipäivillä keskityttiin perheryhmäkotien arkeen ja kuultiin aiheeseen liittyviä luentoja. Lastensuojelupäivillä EHJÄ ry:n työntekijät esittelivät järjestön toimintaa ja osallistuivat päivien laajaan ohjelmatarjontaan.