#olentukena -kampanja kertoo vapaaehtoisen tarinoita somessa – tule sinäkin mukaan!

8.-14.1.2018 vietetään lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä parissa tehtävän vapaaehtoistyön viikkoa. Viikon julkaisut löytää sosiaalisesta mediasta aihetunnisteella #olentukena. Teemaviikon järjestävät Erityishuoltojärjestöjen liitto EHJÄ ry, Pelastakaa Lapset ry, Mannerheimin lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri sekä Helsingin kaupungin lasten ja nuorten tukihenkilötoiminta.

Kuljetko tuettavasi vierellä arjen keskellä? Onko teillä pieniä ilonhetkiä, joita voisit jakaa somessa? Haluamme kannustaa sinua, joka toimit vapaaehtoisena perheiden, lasten ja nuorten tukena, kertomaan mikä on parasta sinun tukisuhteessasi.

Jaa oma tarinasi kuvan kanssa hashtagilla #olentukena Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa. Voit liittää tarinaan kuvan omasta tukisuhteestasi tai käyttää oheista valmista kuvapohjaa. Kirjoita kuvaan lyhyesti, mikä on parasta sinun tukisuhteessasi.

Hetkiä voi postailla someen aikavälillä 8.1-14.1.2018. Jos postaat kuvan Facebookiin tai Instagramiin, muista muuttaa asetukset julkisiksi, jos haluat, että voimme jakaa kuvasi.

Muistathan suojella tuettavasi anonymiteettia ja julkaista vain kuvia, joista tuettavasi ei ole tunnistettavissa. Voit halutessasi julkaista kuvan, jossa näkyy esimerkiksi kahdet jalanjäljet lumessa tai vaikkapa elokuvaliput yhteisestä muistosta.