#EHJÄ40v-postaussarjamme on nyt jälleen palannut ja elokuussa on seuraavana vuorossa strateginen tavoite ”Toimintamme on taloudellisesti kannattavaa ja pystymme tarjoamaan yhä useammalle nuorelle tukea itsenäistymiseen ja tukiasunnon”.

Tavoitteenamme on säilyttää seuraavien vuosien aikana vähintään nykyinen avustustaso, jolla panostamme lasten suojelun kehittämistoimintaan. Lisäksi taloutemme toinen perusta on avustusten palvelutuotanto. Palvelutuotannossa pyrimme vuositasolla positiiviseen taloudelliseen tulokseen, ja mahdollinen ylijäämä käytetään nuorten tukiasuntojen hankintaan.

Erityishuoltojärjestöjen liitto EHJÄ ry tarjoaa palveluna tukiasuntoja 16–29-vuotaille nuorille. Tuen tavoitteena on vahvistaa nuoren itsenäisen elämisen taitoja ja selviytymistä arjessa. Toteutamme tuettua asumista niin kantasuomalaisille kuin maahanmuuttajataustaisille nuorille.

Varsinais-Suomen sosiaaliohjaajamme kertoivat alueen tuetusta asumisesta ja tukiasunnoista lisää! Pääset lukemaan siitä alla olevasta kuvasta.

Nähdään taas postaussarjan parissa ensi kuussa!