Erityishuoltojärjestöjen liitto EHJÄ ry:n viestintäkanavat ovat nyt palaamassa takaisin lomalaitumilta. Heinäkuussa meillä oli seuraavassa vuorossa #EHJÄ40v-postaussarjassamme strateginen tavoite ”Henkilöstömme on ammatillisesti taitavaa, kokee työnsä mielekkääksi sekä luo yhdessä ja erikseen hyvää ilmapiiriä.”

Tämä strateginen tavoite pitää sisällään sen, että arvostamme koulutusta ja henkilökunnan jäsenillä on soveltuva tutkinto omaan toimenkuvaansa. Lisäksi työntekijöillä on mahdollista käydä lisäkoulutuksia tarpeen mukaan. Meillä työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja työaikaa sekä -määrää pyritään pitämään tasapainossa hyvällä esihenkilö- ja tiimityöllä. Työntekijämme ymmärtävät työnsä merkityksen ja kokevat saavansa arvostusta tärkeästä työstään. Hyvä ilmapiiri on meillä työnantajana arvo ja sen luominen on sekä jokaisen että meidän yhteinen asiamme. Jokaista työyhteisön jäsentä kunnioitetaan.

Tavoitteen esittelyä varten kysyimme aatteita EHJÄstä työpaikkana ja työilmapiiristä itse työntekijöiltämme! Niitä pääsee näkemään aurinkoisten virkistyspäiväkuvien kera seuraavissa slideissa.

EHJÄ ry toivottaa hyvää kesän loppua sekä mukavaa arjen alkamista kaikille. Postaussarja jatkuu normaaliin tapaan elokuussa, näemme sen merkeissä jälleen silloin!