EHJÄ40v-postaussarjan marraskuun julkaisu käsittelee viimeiseksi tavoitetta ”Kehitämme lasten suojelua paikallisessa, valtakunnallisella ja eurooppalaisella tasolla yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa”.

Tämän tavoitteen mukaan sitoudumme osallistumaan järjestötasolla erityisesti vapaaehtoisen lasten ja nuorten tukihenkilö- ja tukiperhetoiminnan, jälkihuollon, turvapaikanhakija- ja pakolaistaustaisten nuorten toiminnan kehittämiseen ja yhteiskehittämiseen. Kehittämistoiminta tapahtuu järjestön omissa ja muiden toimijoiden työryhmissä sekä paikallisella että valtakunnallisella tasolla.

Strategiakauden 2022—2024 aikana pyrimme kehittämään ja laajentamaan kokemusasiantuntijatoimintaamme, sillä kokemusasiantuntijaryhmät ovat tärkeä osa Erityishuoltojärjestöjen liitto EHJÄ ry:n kehittämistyötä.

EHJÄ ry on keskeinen toimija eurooppalaisten lastensuojeluorganisaatioiden allianssin EUROMETin kehittämistyössä. EUROMET on yksi merkittävimmistä käytännön lastensuojelutyötä tekevien organisaatioiden yhteistyöverkostoista Euroopassa.

Seuraavista kuvista näet tämän strategisen tavoitteen kuulumisia sekä mitä tapahtuu ensi vuoden syyskuun puolella!

Olemme nyt läpikäyneet EHJÄ ry:n arvojen lisäksi kaikki strategiset tavoitteet! Jäljellä on enää vielä yhteenveto, jolla saadaan päätös juhlavuoden postaussarjalle ja suunnataan katse tulevaan. Nähdään joulukuussa!

#EHJÄ40v