Koira-avusteinen lasten ja nuorten tukihenkilötoiminta etsii uusia vapaaehtoisia Porissa, Espoossa ja Turussa.

Ressu-toiminnan tukihenkilö on turvallinen ja luotettava aikuinen, jolla on mahdollisuus antaa oman koiransa kanssa aikaa tuettavalle lapselle tai nuorelle muutaman kerran kuukaudessa. Tukihenkilön oma elämä on tasapainossa ja hänellä on mahdollisuus sitoutua. Yhteistyökyky, ja kyky lukea omaa koiraa, ovat toiminnassamme tärkeitä taitoja. Toimintaamme sopiva koira on tukihenkilön oma, ja se on hoidettu, terve ja sosiaalinen. Koira on tottunut lapsiin, perustottelevainen, yhteistyöhaluinen ja kiinnostunut toimimaan vieraidenkin ihmisten kanssa. Sopiva ikä koiralle on 1,5-7 vuotta. Mukaan valitut vapaaehtoiset saavat koulutuksen ja tuen tehtäväänsä. Hakijat kutsumme haastatteluun, jossa saa lisätietoa toiminnasta.

Seuraavat koulutukset tulevat olemaan Porissa, Espoossa ja Turun seudulla. Nyt voit hakeutua Ressu-toiminnan vapaaehtoiseksi uudella sähköisellä hakulomakkeella.